A Review Of بیماری پروانه ای صورت
A Review Of بیماری پروانه ای صورت
Blog Article
به گونهای که با گذشت زمان بعضی اندامها به خاطر عمیقتر شدن زخمها از بین میروند و صدمههای غیر قابل برگشت برجای میگذرد و نیز در صورت عدم رسیدگی به زخمها ، مرگی دردآور برای کودکان پروانه ای به رقم میخورد.
بیماری پروانه ای هیچ درمانی ندارد، هر چند اشکال خفیف آن ممکن است با افزایش سن و سال بهبود یابد و روش درمان مراقبت ، بر تاول ها و جلوگیری از ایجاد تاول های جدید تمرکز می کند.
کار کردن با یک متخصص توان بخشی (درمانگر فیزیکی, مشاور حرفه ای) می تواند به کاهش محدودیت های حرکت ناشی از اثر زخم و ادغام انگشتان و مفاصل کمک کند.
سوراخ کردن تاولهای جدید: با انجام این کار مانع گسترش تاولها خواهید شد، جهت این کار از یک سوزن استریل استفاده کنید و در دو نقطه از تاولهای جدید ایجاد سوراخ نمایید، اما از دستکاری آن و برداشتن پوست اضافهی تاول با دست خودداری نمایید تا لایه زیرین پوست محافظت شود.
برای کاهش علائم بیماری پروانه ای از دکتر پوست مشاوره متنی و تلفنی بگیر!
می خوره راحت زور میزنه و پیپی میکنه . شیره خشک بچه ام خیلی مهمه . من همه نوع شیره خشک و امتحان کردم فقط اپتومیل .
اکثر گونههای بیماری پروانه ای به صورت ارثی منتقل میشوند و معمولا در دوران نوزادی یا اوایل کودکی بروز پیدا میکنند، اما در برخی افراد علائم ممکن است تا دوران بلوغ یا بزرگسالی ظاهر نشود.
یک نمونه کوچک از خون گرفته می شود و برای آنالیز به آزمایشگاه ارسال می شود.
خانواده ها با سابقه بیماری پروانه ای می توانند آزمایش قبل از تولد و مشاوره ژنتیکی را در نظر بگیرند.
تغذیه بیش از حد، نوشانیدن آب میوه غلیظ به کودک، آلرژی های غذایی و استرس (بله! حتی استرس و وضع روحی اطرافیان ) می تواند در کودک موجب دل درد شود
در go to this website صورت وجود دل درد، یک پزشک باید نوزاد را معاینه کند تا در صورت وجود علائم بیماری های دیگر، آگاه شوید
حادثهی ریزش ساختمان در آبادان که اخیرا اتفاق افتاد، یکی از حوادث بزرگی بود که به دلیل سودجویی عاملان آن اتفاق افتاد. فرض کنید فردی که ناظرساختمان بود، با وجدان و شرافتکاری خود، از ساخت چنین ساختمانی جلوگیری میکرد؛ در اینصورت هرگز چنین اتفاقی رخ نمیداد.
مشکلاتی در بلع، اگر تاول ها در دهان و گلو وجود داشته باشد،
مشکلات تغذیهای: ایجاد تاول در دهان باعث اختلال در خوردن، سوء تغذیه و کم خونی (مانند کم خونی ناشی از فقر آهن) میشود، همچنین مشکلات تغذیه نیز میتواند باعث تاخیر در بهبود زخم و عقب ماندگی رشد در کودکان شود.